Επαρχιακός Σύνδεσμος Λευκωσίας

Επαρχιακός Σύνδεσμος Λευκωσίας

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο

Ο Σύνδεσμος Κομμωτών και Κουρέων Λευκωσίας επανυδρυθηκε τον Μάιο του 2016. Μετά από μεγάλη αδράνεια του Συνδέσμου και χωρίς οικονομικό κεφάλαιο μαζευτήκαμε μία μικρή ομάδα για να επανακκινήσουμε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου. Ενώ είχαμε ξεκινήσει με απίστευτο ζήλο να δημιουργήσουμε πράγματα στην πορεία για κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν και ενδιάμεσα η πανδημία που κυριολεκτικά σταμάτησε ότι είχαμε αποφασίσει δεν μας άφησε να προχωρήσουμε και να αναδείξουμε την θέληση και την προσπάθεια μας να καλυτερεύσουμε τον κλάδο μας ώστε να βοηθήσουμε τους συναδέλφους κομμωτές. Ο ρόλος του Συνδέσμου είναι να βοηθήσει την Παγκύπρια Ομοσπονδία, να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των συναδέλφων για επικοινωνία όσο αφορά το οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε συνάδελφος και να μεταφέρει τα προβλήματα στην Παγκύπρια Ομοσπονδία και στο Συμβούλιο Εγγραφής που χειρίζεται το νομικό κομμάτι του κλάδου. Επίσης στόχος του Συνδέσμου μας είναι η προβολή του κλάδου και η εκπαίδευση των συναδέλφων με την διοργάνωση σεμιναρίων.

Στο σήμερα μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν η ομάδα που εκλέγηκε είναι η ακόλουθη:

Μέλη

  • ΜΕΛΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  • ΜΕΛΟΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Διοικητικό Συμβούλιο

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΒΒΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΑΛΕΞΗΣ ΦΑΝΤΗΣ

Τα πιο πάνω άτομα που εκλέγηκαν είναι έτοιμα να δουλέψουν σκληρά για να επαναφέρουν τον Σύνδεσμο ξανά ενεργό, να προσφέρουν την δυνατότητα να προβάλουν τον Σύνδεσμο και το κυριότερο να ακούσουν και να προσπραθήσουν να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τον κάθε κομμωτή με εισηγήσεις που θα δίνουν στην Παγκύπρια Ομοσπονδία και στο Συμβούλιο Εγγραφής.

Στόχος είναι η ένωση του κλάδου μας και όχι η διχόνοια. Στόχος είναι ο κάθε συνάδελφος να μπορεί να εισακουστεί στα ίσα ειτε έχει μικρό κομμωτήριο είτε έχει μεγάλο κομμωτήριο. Όλοι οι συναδέλφοι που είναι νόμιμοι έχουν ίσα δικαιώματα στην λειτουργεία του χώρου τους. Οτιδήποτε παράνομο ή εκμετάλευση σε βάρος των συναδέλφων που τηρούν όλα τα νόμιμα μέσα είναι καταδικαστέο και επιβάλεται η συμβολή όλων ώστε να καταπολεμήσουμε την αδικία. Ο κλάδος μας δεν είναι απλά ένας κλάδος μιας απλής τέχνης. Ο Κλάδος μας που ασχολείται με την κομμωτική είναι ένας σπουδαίος τομέας που συμβάλει όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην ανάδειξη της προσωπικότητας της κάθες γυναίκας ή άντρα, αλλά στην καλύτερη ψυχολογία του κάθε ανθρώπου να αισθάνεται όμορφα και να έχει αυτοπεποίθηση, οτιδήποτε είναι παράνομο και χαλά αυτή την δουλεια είναι ανεπιτρεπτο προς όλους εμάς που για χρόνια τιμάμε με τον νόμο το επάγγελμα μας.

Υπόσχεση μας είναι η σκληρή δουλειά για να είμαστε όλοι τουλάχιστον σε ένα ίσο επίπεδο εξέλιξης της κομμωτικής τέχνης.

Για αυτό μπορείται να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 99-646033 Σάββας Ξενοφώντος Πρόεδρος του Συνδέσμου) και να μας στείλεται γραπτώς το κάθε πρόβλημα που σας παρουσιάζεται ή σας ανησυχεί στο email: [email protected].

Από τον πρόεδρο

Σας καλοσωρίζω στην Γενική Εκλογική Συνέλευση του Επαρχιακού Συνδέσμου Λευκωσίας. Σαν πρόεδρος του Επαρχιακού Συνδέσμου Λευκωσίας τα προηγούμενα 6 χρόνια θα ήθελα να αναφέρω τα πεπραγμένα της θητείας μου. Η θητεία μου άρχισε μετά την προτροπή ενός συναδέλφου όπου μαζευτήκαμε μια μικρή ομάδα για να επανακκινήσουμε της δραστηριότητες του Συνδέσμου αφού ο Συνδεσμός ήταν για πολλά χρόνια αδρανής και χωρίς καθόλου οικονομικό κεφάλαιο. Ενώ είχαμε ξεκινήσει με απίστευτο ζήλο να δημιουργήσουμε πράγματα για τον Σύνδεσμο στην πορεία δυστυχώς κάποια άτομα αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να παραιτηθούν από τον Σύνδεσμο. Παρ’ όλα ταύτα αυτοί που παραμείναμε ξεκινήσαμε και διοργανώναμε διάφορες εκδηλώσεις όπως:

  • Φιλανθρωπικό Ανοικτό Κομμωτήριο στο NICOSIA MALL όπου όλα τα έσοδα δόθηκαν στο Σύνδεσμο για Ατομα με Αυτισμό Κύπρου.
  • Διοργανώσαμε Σεμινάριο με τους SLATE στο PAVILION όπου μπορούσαν να παρακολουθήσουν οι συναδέλφοι από Λευκωσία αλλά και από όλες τις πόλεις.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

Τηλέφωνο

Σάββας Ξενοφώντος 99646033

E-mail